Az emberek mindig azt akarják, hogy az életük minél izgalmasabb legyen. Ezért nagyon nehezen tudunk nyugton maradni. Ezalól pedig én sem vagyok kivétel, viszont az utóbbi években elkezdtem sokkal jobban értékelni azt, ami körülvesz. Sokáig például azt sem vettem észre, hogy milyen szép városban élek. Csak arra tudtam gondolni, hogy egyszer el kell tűnnöm majd innen és világot látnom. Miután azonban ez megtörtént, rájöttem, hogy vannak dolgok, amik sokkal fontosabbak, mint a kalandok.

A biztonságot nem szabad túlzásba vinni, viszont ha egy kicsit le tudunk csendesedni, akkor jobban meg tudjuk érteni azt is, hogy valójában mire van szükségünk. Azóta, hogy hazaköltöztem, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Ez pedig nem csak abban mutatkozik meg, hogy miként töltöm a napjaimat, hanem, hogy a terveimmel sem akarom megváltani az egész világot.

És higgyétek el, így is megélhetünk apró csodákat. Az egyik legnagyobb újdonság az életemben pedig az volt, hogy a barátaimnak gyermeke született. Közeledett a babaköszöntő, és nem igazán tudtam, hogy mi lenne a megfelelő ajándék egy ilyen csöppség számára. Szerencsére azonban az internetet használva nemsokára rátaláltam az Imagine Baby oldalára, ami rengeteg ötletet adott babaköszöntő ajándékok kapcsán. Mivel nincs saját gyerekem, ezért ez egy óriási segítség volt számomra.

Ötletek mellett pedig rengeteg termék is elérhető az oldalukon. Bár nem vagyok járatos a témában, még én is könnyedén tudtam tájékozódni a felső menü segítségével. Nem kell félnünk egyébként attól, hogy idegesítő reklámok fogják majd elterelni a figyelmünket. Az Imagine Baby számára fontos az, hogy a vásárló minél hamarabb le tudja rendezni a dolgát. Én nagyon hálás voltam ezért, de mielőtt nekiálltam volna a vásárlásnak, kicsit tovább olvastam a babaköszöntővel kapcsolatos tájékoztatójukat.

Ebből a könnyen érthető szövegből megtudhattam, hogy milyen ajándékok a leghasznosabbak. Alapból szerintem mindenkinek van valami fogalma arról, hogy miket érdemes ilyen alkalmakra venni. Az Imagine Baby azonban elmagyarázta azt is, hogy mire érdemes figyelni, mikor mondjuk pelenkát, vagy cumit veszünk. Mivel a termékek minősége nagyban eltérhet egymástól és egyáltalán nem mindegy, hogy mit szerzünk be egy kisbabának.

babaköszöntő

Ezek mind szuper gondolatok voltak, viszont legfőképpen az utolsó bekezdéssel tudtak meggyőzni arról, hogy mit lenne érdemes vásárolni. Ez pedig az „egyéb makiságok” címszó alatt található. Ha nem tudjuk, hogy pontosan mire van szüksége az adott párnak, akkor ez a legjobb megoldás, mivel olyan szetteket vehetünk, amik segíteni fognak a gyermek fogzásában. Az Imagine Baby oldalán kapható makik rögtön elnyerték a tetszésemet az aranyos kinézetükkel és okos designjukkal.

Megtudtam azt is, hogy miért drágábbak ezek a rágókák, mint amiket általában a boltban szoktam látni. A fő indok természetesen a minőségben rejlik. Hiszen nagyon nem mindegy, hogy mit vesz egy gyermek a szájába, a rágómakik pedig úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen ellazítsák a kisbaba sajgó ínyét. Ennél több indok pedig nem is kellett ahhoz, hogy berakjak a kosárba egy rágómaki szettet.

A rendelés pont olyan egyszerű és gyors volt, mint korábban minden. Ki kellett töltenem a szállítási adataimat és a fizetési módomat. Ez nem hiszem, hogy bárkinek gondot fog okozni, aki korábban már adott fel postai csomagot. Örültem, hogy ennyire hamar le tudtam rendezni és mire eljött a babaköszöntő időpontja, már meg is érkezett.