A legtöbb gyermek oda van az édességekért a tapasztalataim szerint. Amíg óvónőként dolgoztam, ha édességgel kínáltam a gyerekeket, mindig csillogó szemekkel fogadták el. Ezért volt számomra elég furcsa, hogy a kislányom nem igazán szereti a csokit, a cukorkát vagy bármi hasonló édességet. Persze nyilván nem azért mesélem ezt el, mert probléma lenne, csak számomra meglepő volt. Főleg mivel én is meg a férjem is imádjuk az ilyesmit. Csak azért szerettem volna ezt kiemelni, mert amikor a többi gyerek édességet várt a Mikulástól, az én kislányom egy kismotort szeretett volna.

Sőt, inkább ez volt minden álma, mert az oviban is imádja, szinte le sem száll róla. Így hát úgy döntöttünk a férjemmel, hogy meglepjük és megadjuk neki, amit szeretne. Egyébként én örülök is neki, hogy nem édességről álmodozik, hanem kismotorról… Szóval elkezdtünk nézelődni a neten és találtunk is egy webáruházat, ami eléggé megtetszett. Nem csak kismotort, hanem rendes kerékpárokat, elektromos kerékpárokat és azok alkatrészeit, motoros alkatrészeket és felszereléseket és egyéb kiegészítőket lehet náluk beszerezni. A motorbolt.co.hu webáruház honlapján nem túl nehéz eligazodni, viszont a választékuk rendkívül széles, így tudtuk válogatni. Elég hamar ki is választottunk egy kis rózsaszín koliken műanyag kismotort. Szerintem nagyon fog a lányunknak tetszeni. Mindene a rózsaszín jelenleg…

Viszont itt nem hagytuk abba a böngészést, hanem tovább keresgéltünk, hátha találunk még valami kincset magunknak is. Ideje volt lecserélni a mi kerékpárjainkat is. Nem sok kellett mire én is találtam egy szép Koliken Maxwell ciklámen színű, váltós női kerékpárt. Rögtön beleszerettem, így gyorsan a kosárba is raktam a kismotor mellé. A férjem viszont nem tudott dönteni két kerékpár között. Talált egy grafit színű, váltós, Koliken Maxwell férfi kerékpárt, viszont nagyon tetszett neki egy kék is. Mivel neki nem szimplán a szín számított, megnézte a termékleírást és a specifikációkat a kerékpárokra kattintva. Végül pedig a grafit színűt választotta, mert rábeszéltem, hogy az jobban megy majd az én ciklámen színű kerékpáromhoz…

Még utánanéztünk a hasznos információknak a honlapon, megnéztük a rendelés menetét, a fizetési és szállítási módokat és, hogy milyen kiegészítőkre lehet még szükségünk. A szállítási információknál elolvastuk, hogy van lehetőség személyes átvételre az üzletben, vagy házhozszállításra. Mi a házhozszállítás mellett döntöttünk, mert az üzlet Dunaföldváron van és elég messze lakunk onnan. A rendelés folyamata pedig szintén nem túl nehéz. Több opciónk volt: megrendelhettük volna a honlapon keresztül, e-mailben vagy telefonon. Én szerettem volna telefonon megrendelni, hogy az esetleges kérdéseimet feltehessem, de a férjem azt mondta inkább írjunk egy e-mailt. Az e-mail elküldése után rövidesen fel is hívtak telefonon, hogy egyeztessék az adatokat és megbeszéljük, hogy mikorra várható a kiszállítás. Ez a telefonbeszélgetés nagyon fontos volt, mert csak ezt követően lett véglegesítve a megrendelés.

Nagyon hamar megérkeztek a Koliken Maxwell kerékpárok és a kismotor. Ráadásul összeszerelve és üzembe helyezve szállították ki őket, aminek nagyon örültünk, mert rögtön ki is tudtuk próbálni őket. A kislányunk nagyon boldog volt, azóta pedig szinte le sem száll a rózsaszín kismotorjáról.