Engedd meg, hogy megosszak veled egy jó kis történetet, ami rólam és az rdealer.hu-ról szól. Éppen nézelődtem, hogy mivel dobhatnám fel az otthonmat, pontosabban konyhámat, amikor hasított a felismerés: italhűtő! Kinek ne tetszene egy ilyen kis extra dolog, amit szerencsére a modern kor vívmányainak és elrugaszkodott lakberendezési ötleteinek köszönhetően már a saját lakásunkban is megengedhetunk magunknak. Az online kereskedelem olyan lehetőségeket biztosít számunkra, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy szinte bármit megvehessünk. Ez az eset is ennek köszönhető, hiszen egy alapjába véve vendéglátó egységek számára forgalmazó cégtől szereztem be az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer terméket. Téged is érdekel a sztori többi része? Akkor olvass tovább!

A lehető legnagyobb mázlim volt akkor, amikor a felújítás kellős közepén ráleltem erre a csoda oldalra. A webshop nagyon szépen van összerakva, logikusan felépített és átlátható. A navigálás és a termékek keresése nagyon egyszerűen zajlik, egy szempillantás alatt megtalálhatunk bármit. Mire van szükséged? Italhűtőre, borhűtőre, robotgépre vagy bármilyen más bárkiegészítőre? Szerencsére a webshop széles kínálatában nem fogsz csalódni, bármit keresel, itt egészen biztosan meg fogod találni.

Habár itt főként az éttermeket, hoteleket és panziókat, esetleg bárokat célozzák meg célközönségnek, mi is kedvünkre válogathatunk. Legalábbis én számos olyan minőségi terméket találtam, melyek egy egyszerű háztartásban is elengedhetetlenek – dagasztógép vagy robotgép. Azonban vannak különleges italhűtők és fagyigépek is. Ez viszont már tényleg inkább a vendéglátósoknak szólnak, viszont nem feltétlenül kell kicsiben gondolkodni. Szerencsére megtehetjük, hogy akár nagyobb költekezésbe kezdjünk a luxusért, így egy ilyen Italhűtő, borhűtőnek | Dealer – Gastro & Ice Dealer beszerezése nem is volt kérdés.

Miért válaszd őket?

Ez az oldal tényleg nem ismer lehetetlent, szinte minden gép, amit csak el tudunk képzelni, itt megtalálható. Számos kiváló minőségű, vadiúj termék áll rendelkezésünkre, méghozzá nagyon kedvező áron és gyors beszerzéssel. Ez aztán a minőségi szolgáltatás! És még mindig nem ért véget a történet.

Ha például beírjuk a keresőjükbe, hogy Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer, akkor elénk tárul több ajánlat is. Az akciók folyamatosan újulnak és állandóan nekünk kedveznek. A termékek alapjában is nagyon kedvező árakon lehetnek a mienk, pláne így: itt-ott egy akció és rengeteget tudunk spórolni mi is, meg persze a vendéglátó egységek elsősorban. Az összes termék, melyeket végignéztem, minőségi és hibátlan darabok voltak, egytől-egyig garanciával. Még a használt termékek esetén is biztosít a cég garanciát, hogy egészen biztosan ne érjen minket csalódás.

Italhűtő, borhűtő | Dealer - Gastro & Ice Dealer

Nagyon szeretjük a késő esti, óvatos iszogatásokat a párommal, így egy italhűtő szinte elengedhetetlen volt. Olyanok leszünk majd, mint azok a kiállhatatlan, nagyon gazdag nőcik és férjük az amerikai filmekben. Már alig várom, hogy boában iszogassak az erkélyemen – már ezért is megéri számomra. Na de, vissza a történethez. Megtaláltam a tökéletes választást, egy gyönyörű, új állapotban lévő terméket, melyre két év garanciát kínál a cég. Két ajtóval rendelkezik, tolóüveges és fekete kerettel – igazi luxus hatást biztosít majd számomra. Nehezen tudtam választani a termékek között, mivel mindegyik olyan nagyon jónak bizonyult. Végül azonban ez landolt a kívánságlistámon és el is döntöttem, hogy inkább nem nézelődök, még a végén összeválogatok mást is.

Megrendelés és kiszállítás

Neked is megfordult a fejedben, hogy miért pont itt szerzem be, igaz? Miért nem libbenek át egy elektronikai boltba, ahol meg tudom nézni és tapogatni, de a válasz egyszerű: megbízható, garanciás, gyors a kiszállítás és precíz. Nem kell itthonról kimozdulnom és mégis tudom, hogy minőséget fogok kapni. Nem félek, hogy a termék rosszul lesz becsomagolva vagy rossz terméket kapok. Teljes mértékben elnyerte ez a kiváló oldal a bizalmamat és egyáltalán nem bántam meg.

A rendelés leadása nagyon egyszerű volt, csupán fel kellett őket hívnom és egyeztetni a részleteket. A hang is nagyon szimpatikus volt és kellemesen elbeszélgettünk. Minden felmerülő kérdésemet megválaszolták szakszerűen és azonnal, az ügyfélközpontúság önmagában is megér egy öt csillagos értékelést. Nagyon szimpatikus egyébként nekem ez a rendszer, hiszen így egészen biztosan célba ér a megrendelésem és tudok is kérdezni tőlük. Nem kell izgulnom, hogy mikor igazolják vissza a rendelésemet, ha online csak rányomok a rendelésre. Így minden egyszerű és nem kell stresszelni semmin.

Összességében mindenkinek ajánlom ezt a nagyon szuper oldalt, hiszen egyaránt tudnak rajta vásárolni cégek és magánszemélyek is. Nagyon megnyugtató a profizmusuk és a kedvességük, ténylegesen az ügyfél az első és nem is titkolják. A telefont is azonnal felvették, amikor rendeltem a megadott időintervallumban. Nem tudok rájuk rosszat mondani és az italhűtő: na az maga a csoda!