Egy Ontarióban élő férfi úgy gondolta, hogy idős, Alzheimer-kórban szenvedő édesanyjának az lesz a legjobb, ha idősotthonban helyezi el, ahol szakképzett személyzet gondozza majd. Amikor édesanyján sérüléseket tapasztalt, természetesen megkérdezte a gondozókat, mi történt vele. Senki semmit nem tudott. Nem hagyta nyugodni a dolog, ezért betett egy kamerát az édesanyja szobájába. Amit látott, az minden képzeletét felülmúlta.

A kamera rögzítette, hogy a személyzet két tagja a szobájában enyeleg, De ami még szörnyűbb: olyan agresszív viselkedést tapasztalt az édesanyját gondozók részéről, hogy alig hitt a saját szemének! Többek között azt kellett látnia, ahogy a piszkos pelenkát a nővér az idős nő arcába nyomja!

A felvételt természetesen megmutatta az intézmény vezetőjének, aki szintén megdöbbent a látottakon. Felelősségre vonta a dolgozókat, de ez nem volt elégtétel. Létrehoztak egy Facebook csoportot Everyone Matters (Mindenki számít) néven, hogy minél többen értesüljenek arról, mi mindennek lehetnek kitéve a kiszolgáltatott beteg vagy idős emberek.

A magunk részéről azt tanácsoljuk, hogy idősotthonba csak végső esetben rakjátok be szüleiteket, ha tényleg nincs más megoldás.

Egyetértesz? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az izmos szívtipró ezt a nőt vette feleségül. Durva kommentáradat zúdult a nyakába: