Teljesen igaz az a megállapítás, hogy egy gyermek érkezése óriási változás egy nő és egy pár életében. Egy varázslatos esemény ez, mely a család történetében örökké megmarad.

Alexandra Kinova és férje Antonio nagyon boldogok voltak, mikor megtudták, hogy a fiatal 23 éves lány terhes. Az orvos azt mondta nekik, ikreket várnak.

Szépen nekiláttak az előkészületeknek, mely két gyermek megszületéséhez szükséges. Nemsokára azonban kiderült, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogy ők azt gondolták. Az orvosok nemsokára ismét konzultációra hívták a fiatal párt…

1-4.png

Megmutatták nekik a legutolsó ultrahang felvételt az orvosok, és ekkor a fiatal lány elkezdett sírni. Azt mondták neki, hogy hármasikreket vár,  majd a következő vizsgálat után négyesikreket mondtak neki.

De amikor még egy felvételt készítettek, kiderült, hogy nem három vagy négy, hanem öt kisbabát vár a a fiatal édesanya.

2-39

2013 nyarán megszülettek az ötösikrek. Minden rendben ment a császármetszésnél, egy kislány és négy fiú jött világra.

3-32

Ez a hír nagy port kavart a Csek Köztársaságban, mert ez volt az első olyan eset, amikor ötösikrek születtek természetes megtermékenyítés eredményeképpen.

Deniel, Michael, Alex, Martin és Terezka ezért a média és természetesen szüleik érdeklődésének középpontjában állt.

4-24

A pár nem számított ötösikrekre, nem könnyű ennyi gyerekkel egyszerre foglalkozni. De ma már senkivel sem cserélnének!

5-20

Csupán 1 a 47 millióhoz annak az esélye, hogy egy párnak ötösikrei szülessenek úgy, hogy mindegyik gyermek  jó egészségnek örvend. Alexandra és Antonio öt gyermeke ezért egy gyönyörű csoda! Nagyon sok boldogságot kívánunk ennek a szép és nagy családnak!

(Forrás: csodalatos.co)

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Valódi ritkaság! Hofi Géza franciául énekli legnagyobb slágerét!