A sósrudacskák nálunk nagy kedvencek, ezért kísérleteztem egy kicsit és az eddigi legfinomabb ínycsiklandó ropogtatnivaló lett belőle!

Hozzávalók:

  • 1 csomag leveles tészta
  • bacon
  • 5 dkg reszelt sajt
  • olvasztott vaj
  • 1 tojás a kenéshez

Elkészítése:

A leveles tésztát kiterítjük és kevés olvasztott vajjal átkenjük. A bacon szeleteket a tésztára tesszük, egymáshoz közel, majd megszórjuk a reszelt sajttal. A bacon szeletek mentén felvágjuk a tésztát, így hosszú rudakat kapunk. A tésztadarabokat összecsavarjuk és tepsibe tesszük. Felvert tojással megkenjük, majd 180 fokos sütőben nagyjából 25 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá! 

Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: ketkes.com)

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Húsgolyókat készítettem, majd reszelt zöldségeket tettem a tepsibe. Káprázatos finomság lett a végeredmény!