A 23 éves Natalie Weaver csöppet ideges lett, amikor vízvezeték-szerelő barátja, a 26 éves Stephen Hall csak reggel hatra ért haza, pedig azt ígérte, aznap randira viszi a lányt.

Persze megpróbált párszor felkelni, de mindketten belátták, hogy ez teljesen esélytelen. Natalie pedig egyre jobban unatkozott, ezért úgy döntött, megleckézteti a fiút, méghozzá úgy, hogy gyönyörűen kisminkeli, és kifesti a körmeit is, miközben Stephen békésen alszik.

Ráért, hiszen nem úgy tűnt, hogy a fiú egyhamar felkel. Ha pedig szépítő alvásra van szüksége, akkor ne a lányon múljon, hogy ez meghiúsul.

Stephen természetesen semmit nem érzékelt abból, ami vele történik, békésen aludt tovább, miközben Natalie lealapozta az arcát, kifestette a szemhéját, műszempillát tett fel neki, kirúzsozta, és még a szemöldökét is kihúzta. A biztonság kedvéért, hogy tökéletes legyen az összkép, a fiú körmeire is műkörmöket tett fel.

A srác csak akkor ébredt fel, amikor meg akarta vakarni magát, és a műköröm útban volt. Ekkor vette észre, mi történt vele, és először eléggé össze volt zavarodva, azonban kis idő múltán már azt gondolta, elég csinos nő lenne. Persze Natalie azóta rettegésben él, hogy mikor kapja vissza a csínyt, és emiatt sosem mer előbb elaludni, mint párja. Pedig szerinte jól sikerült az átalakítás:

„Korábban többször mondtam neki, hogy simán elmenne nőnek. Gondoltam kifestem és megnézem, milyen is lenne. Aztán arra ébredt fel, hogy megvakarta magát a körmeivel, félig kinyitotta a szemét, és belenézett a tükörbe” – mesélte a lány a Daily Mailnek.

“Szerintem először nem fogta fel, hogy ő az. Ledöbbent, és azt kérdezgette, mi történt. Próbáltam meggyőzni róla, hogy így jött haza. Utána nagyon sokat nevettünk rajta, szerencsére nem volt mérges”

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiszáll a NAV a tanyára, ellenőrzésre. A gazda aztán olyat mutat nekik, amit máig nem tudnak feldolgozni!

– folytatta a lány. „Stephen nagyon humoros srác, de szerintem legközelebb kétszer is meggondolja, mielőtt így jön haza. Azt mondjuk csodálom, hogy nem ébredt fel közben, főleg mert végig nagyon hangosan röhögtem.”

smink01

smink02

smink03

smink04

smink05

Képek: Facebook

A videó persze felkerült a világhálóra is, de Stephen ezen sem akadt ki, elégedett volt az emberek reakciójával. Többen utána fütyültek az utcán is a fiúnak, aki saját bevallása szerint sem volt mérges, inkább csak nem értette, mi történik.

Vagyis egy ponton azért megijedt ő is:

Nem különösebben zavart vasárnap délután az egész, csak amikor hétfőn hajnalban arra riadtam, hogy így kell mennem dolgozni. A műkörmöket konkrétan le kellett tépnem, az azért fájt kicsit. De ennek ellenére úgy gondolom, hogy egész jól néztem ki.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Neked hogy tetszett? Ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!