Addig bántották az iskolában, hogy elhatározta: ledobja magáról a kilókat. És tényleg: egy év alatt megszabadult a túlsúlyától, azóta modellként is keresi a kenyerét!

A ma 22 éves Austin Shifflett hatalmas túlsúllyal küzdött, és ahogy az lenni szokott, osztálytársai és ismeretlenek is állandóan megjegyzést tettek a külsejére.

A folyamatos bántások, piszkálások eredményeként Austin még kevésbé figyelt arra, hogy mit eszik, hiszen úgyis mindegy volt már neki, gondolta ő.

Elmondása szerint naponta 3-4 hamburger teljesen megszokott volt a menüjében, persze jó adag sült krumplival. E mellé sütiket, amerikai palacsintát és egyéb, egészségesnek egyáltalán nem mondható ételeket vett magához.

nagyfogyas4

nagyfogyas5

A fordulópont az volt, amikor egy barátjánál ráállt a mérlegre, és az közel 150 kilót mutatott! Austin azonnal hazarohant, és úgy érezte, össze fog omlani. De szerencsére nem így történt, helyette elkezdett egy kemény fogyókúrát, az Atkins diétát. Itt volt már az ideje, hogy radikálisan változtasson az életmódján. Elkezdte a diétát, és elkezdett sportolni, amiről azelőtt csak hírből hallott. Az első héten 4 kilótól szabadult meg! Ez akkora lökést adott neki, hogy úgy döntött: lefogy, hogy ne legyen többet céltáblája a csúfolódásoknak. Meg is lett az eredménye: egy év alatt 75 kilótól szabadult meg!

nagyfogyas1

nagyfogyas2

Austin minden nap 10-15 kilométert fut, kosárlabdázik és túrázik, hogy véletlenül se szedjen fel magára felesleget. Jelenleg egy Virginia-i főiskolára jár, ahol személyi edzőként tanul.

Oszd meg, ha szerinted is motiváló ez a csodálatos történet!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez egyiptomi horoszkópod üzenete 2018-ra! Nekünk szóról-szóra igaz volt!