Ez a rendkívül egyszerű, mégis sokat mondó személyiségteszt nyomtatásban először 1888-ban jelent meg, tehát már több száz éve ad választ néhány alapvető kérdésre.

A képen két nőalak is felfedezhető, ám csak nagyon kevesen veszik észre rögtön mindkettőt, többségünknek csak az egyik jelenik meg.

Te mit látsz?

1. Fiatal lány:
A képen látható ábra egy fiatal nő aki el van tőlünk fordulva és a messzi távolba néz. Oldalról látni az orrát és a szempilláját. A kalapján fehér fátyol van, egy bundát visel, a nyakában nyaklánc és diszkréten látni a dekoltázsát.

Ha a képen előbb a fiatal nőt vetted észre, akkor menő interpretációk szerint, aminek ugyan nincs pszichológusi alátámasztása, Te egy vidám szemelyiség vagy, fiatalos szellemmel és a világot optimizmussal éled meg.

2. Idős néni
Az idős nőnek a profilját látjuk, ami a lánynak a füle az az idős nő szeme, a lány álla az idős nő orrát ábrázolja, a nyaklánc pedig az idős nő szája. A fátyol a lány fejen az idős nőn egy kendőnek tűnik.

Ha a képen előbb az idős hölgyet vetted észre, akkor lehet hogy a természeted pesszimistább és vigyázatosabb vagy, hajlamosabb vagy a szkepticizmusra és érettebb szellemed van.

Te melyiket láttad meg először? És barátaid? Oszd meg a képet velük is! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Végre egy jó ötlet! Ilyen pofonegyszerűen ki lehet nyitni a konzervdobozt egy kanállal: