Kaitlin Hill férjénél van és van egy hároméves fia, Carlton. Kaitlin és családja mindent elkövet azért, hogy a kisfiú jól érezze magát.

Ezért egyik nap a család úgy döntött, hogy elviszik a kisfiút egy vidámparkba, ahol trambulin is volt. Itt egész délután kedvére ugrálhatott.

A trambulinok nagyon népszerűek, a gyerekek egyszerűen nem bírják abbahagyni az ugrálást. Sokszor órákon át képesek ugrabugrálni, trükköket bemutatni. Egy ilyen asztal veszélytelennek is tűnik a szülők szemében.

Ezért Kaitlin nem is volt felkészülve arra, hogy fiával bármi is történhet.

A kisfiú sajnos nagyon rosszul esett el az ugrálóasztalon, bevitték őt a kórházba és kiderült, hogy eltörte mindkét lábát.

Az édesanya megtudta az orvosoktól, hogy  a 6 éve aluli gyermekeknek nem ajánlatos ugrálóasztalon ugrálni. A csontjaik még fejlődésben vannak, és a trambulinon nagyon könnyen megsérülhetnek a csontok, néha olyan erővel esnek el a kicsik.

Carlton nagyon szenvedett az első pár napban, de aztán megszokta, hogy nem mozoghat annyit és 6 héten keresztül gipszet is kellett hordania.

Kaitlin azért osztotta meg ezt a történetet, hogy felhívja minden szülő figyelmét: a trambulinon való ugrálás elég veszélyes a fiatal gyermekek számára.

Ha szerinted is fontos üzenet, oszd meg te is! 

(Forrás: csodalatos.co)

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem tudták, mitől fáj ennyire a férfi szája! Aztán a fogorvos szörnyű dolgot fedezett fel!