Az 52 éves hastánc tanár anyuka is csak a legjobbat akarja gyermekeinek. De amit lányával csinál, azt sokan undorítónak találják. Ugyanis a 6 éves lányát még mindig az édesanyja szoptatja.

“Ez a kedvenc időtöltésem, amikor nem vagyok iskolában” – mondta a lánya. “Olyan íze van, mintha nyalóka lenne”. Időnként, amikor lánya megfeledkezik róla, akkor az édesanya a kislányt ölbe veszi és megeteti, akár a parkolóban, váróteremben, iskolaudvaron vagy játszótéren vannak.

“Az anyuka megosztott néhány képet a Facebook-on kislányáról a szoptatás ideje altt. “Az anyatej erősíti az immunrendszert” – írja az anyuka, ezért nem hagytam még abba a szoptatást. “A kislányom már hat éves, alig volt beteg és sokkal csendesebb és nyugodtabb, mint más gyerekek.”

Lehet, hogy sokan furcsának találják, mert sokan elítélik az 52 éves anyukát. “Nem kényszeríthet senki sem arra, hogy hagyjam abba azt, ami jót tesz a gyermekemnek.” – mondja az ausztrál édesanya. “Mindenkinek joga van saját maga döntést hozni ebben a kérdésben!”

(Forrás: buzzblog.eu)

Te mit gondolsz? 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ahol tényleg "beléd fagy a lélegzet": Ojmjakon, a világ leghidegebb faluja. Dermesztő képek!