Az alábbi 6 féldrágakő közül válaszd ki, azt, amelyik az első ránézésre a legközelebb áll hozzád, és megtudhatod, mi az életben a legnagyobb vágyad. Ne gondolkozz sokat, csak válassz egyet!

1.Opalit

Ebben a pillanatban nagyon nagy szükséged van a szabadságra. Egy csendes helyre szeretnél elmenekülni, de ezt a szívedben fogod megtalálni. Túlságosan feszült voltál az utóbbi időben, és nem biztos, hogy jótett az egészségednek. Tisztázd a gondolataid, hogy jobban átlásd a világ dolgait.

2. Zöld malachit

Úgy érzed egy gyökeres átalakulásra lenne szükséged. A világ változik, fejlődik, és neked is vele együtt kell fejlődnöd. Itt az ideje, hogy kiirtsd az életedből a múlt tapasztalataiból származó negatív energiákat. Ha ezt a követ választod, akkor azt üzened az Univerzumnak, hogy készen állsz a siker befogadására.

3.Napkő

Több optimizmusra van szükséged az életben. A napkő energiával tölt fel, enyhíti a stresszt, és a félelmeket. Szerencsét, és örömöt hoz az életedbe, segítségével olyan helyzeteket vonzol be, amelyek fejlődésedet segítik elő. Tölts több időt a napsütésben, hogy jobban ki tudj teljesedni.

4.Obszidián

Ebben a pillanatban arra van szükséged, hogy kilépj a negativizmusból. Sokan vannak a Földön, akik kevésbé szerencsések, mint te, de mégis méltósággal, és felemelt fejjel haladnak előre. Az vagy, amit érzel! Milyen az életed, szomorú, boldogtalan? Ezek az érzelmek mérgezik a lelked, és blokkolják a kreatív energiáidat. Engedd el a negativitásod, és mosolyogj.

5.Howlit

Arra van most szükséged, hogy a belső hangodra figyelj. Lehetséges, hogy álmodban, számok formájában fogsz kapni egy spirituális üzenetet, figyelj nagyon jól! Az intuíciódat se hagyd figyelmen kívül. Ott vannak körülötted a spirituális segítőid, ne aggódj, nem vagy egyedül.

6.Dalmata jáspis

Ha ezt a követ választod, azt jelenti, hogy több játékosságra lenne most szükséged. Túl komolyan veszed az életet, sokat aggódsz olyan dolgokért, amin nem tudsz változtatni. Nevess, szórakozz, vedd észre az élet pozitív dolgait is.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ismét emelkedhet a nyugdíjkorhatár! Sokaknak fájni fog, meddig kell majd dolgozni!

(Forrás: tudasfaja.com)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!