Nagyon szeretek izgalmas történeteket hallani, friss információkat megismerni és tudásra szert tenni, így alapvetően elmondható rólam, hogy nyitott szemmel és szívvel járok-kelek a világban, és igyekszem figyelemmel lenni embertársaim iránt is. Ezek a bejegyzések is azért születnek, mert szeretek talán mások számára is érdekes történeteket megosztani, vagy esetenként ajánlani valamit, megosztani a pozitív tapasztalataimat. Emlékszem, amíg drága jó nagyszüleim éltek, mennyit meséltek nekem a régi időkről, a gyerekkorukról, az egykor volt világról… Még ha néha ismételték is magukat, mindig szeretettel hallgattam őket. Most, hogy már nincsenek, azt érzem, bárcsak még jobban figyeltem volna rájuk…

Az élet, az egészség nagy kincs – ezt az utóbbi időben sajnos saját úton is tapasztaltam. Így kerültem a Therapy4u csapatához, a legprofibb gyógytornász team-hez, akiket ismerek a városban. Egy barátom ajánlotta őket, ugyanis ő is komoly sérülés után fordult hozzájuk, és nagyon pozitív tapasztalatokról számolt be. Kíváncsi voltam nagyon a beszámolója után, így egyből kattintottam is a therapy4u.hu oldalra, ahol rengeteg további kérdésemre választ kaptam az informatív és felhasználóbarát weboldalnak köszönhetően. A barátom személyes élménye és a honlapon olvasottak is egyaránt afelé döntötték a mérleg nyelvét, hogy érdemes lenne felkeresnem őket, így is tettem – na és milyen jó, hogy így döntöttem! Csak pozitív tapasztalatom van velük.

Sokakat ugyan elriaszthatnak a gyógytorna árak, de a Therapy4u esetében erre sem lehet panasz, az egészségünkön pedig pláne nem érdemes spórolni. Szóval a gyógytorna árak igen jól alakulnak a Therapy4u-nál, mindent tételesen meg is lehet tekinteni a honlapjukon, a megfelelő menüpont alatt. Tudni kell még, hogy a gyógytorna árak gyógytornászonként változhatnak, valamint bérletes ajánlatok is elérhetők, amik jóval kedvezőbbek, mint az alkalmankénti ár. Szerintem érdemes előre kalkulálni, mert úgy nem érhet bennünket meglepetés – így kifejezetten pozitívnak tartom, hogy a Therapy4u ilyen tekintetben is transzparens, és nem árul zsákbamacskát az árak tekintetében sem. Profi csapat és korrekt árak – kell ennél több annak érdekében, hogy tegyél magadért és az egészségedért?